Team - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 14 feb. 2020

Plaats:
Zeewolde
Even voorstellen:
Wij denken dat iedereen iets kan betekenen met zijn of haar talent. Door te inspireren en slim te matchen via dit portaal, willen wij tijd en talent omzetten in een social impact voor Zeewolde. Zo realiseren we samen een mooie en sterke gemeente.

Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft, waar een ander misschien om verlegen zit. Een vlotte babbel, talent voor techniek, een sterke arm voor een boodschappentas, passie voor photoshoppen of een uurtje voetballen op zondag.

Via dit portaal verbinden we iedereen die iets wil betekenen met iedereen die iets nodig heeft. Van de buuf op de hoek, lokale of nationale stichting tot bedrijf en overheid. Van één keer tot veel meer. Je helpt een ander en hebt ook nog eens een toffe ervaring.

Samen komen we verder!
Mijn ervaring:
Zeewoldevoorelkaar is onderdeel van Welzijn Zeewolde. Vanuit ons kantoor in de Meermin aan het Kerkplein zijn we dagelijks bezig om de toekomst van vrijwillige inzet in Zeewolde te creëren. Vol passie, met ieder zijn eigen talent en gevoel voor humor. Benieuwd wie, wie is? Klik dan op het tabblad Zeewoldevoorelkaar.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zeewoldevoorelkaar
  • Team is eerder via deze website geholpen
  • Team heeft eerder via deze website geholpen
  • Team heeft 3 bedankjes ontvangen

Afbeelding over Heb jij groene vingers?
Centrum

Heb jij groene vingers?

Welzijn Zeewolde

Er is een groot tekort aan groene vingers in Zeewolde. Met een uurtje van jouw tijd kun je dus al snel iemand dolgelukkig maken. Iet...

Afbeelding over Roer jij graag in pannen?
Centrum

Roer jij graag in pannen?

Welzijn Zeewolde

KOOKLIEFHEBBERS OPGELET! Houd je van koken en lijkt het je leuk om oudere Zeewoldenaren te verwennen met een lekkere, gezonde maalti...

Team
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Welzijn Zeewolde
Welzijn Zeewolde
Zeewolde