csrf
Zeewoldevoorelkaar logo
Zeewoldevoorelkaar

Buffetmedewerker

Voor Open Haven Zeewolde zijn wij zijn op zoek naar medewerkers die structureel op de maandag- t/m donderdagavond een paar uurtjes mee wil helpen achter het buffet/de bar. Het aantal uren en de dagen waarop je wilt werken, zullen we in overleg samen bepalen. Ook mensen die af en toe een dagdeel (ochtend of middag) willen komen meehelpen verwelkomen wij graag. De werkzaamheden zijn o.a.: Het zetten en uitschenken van koffie en thee aan het buffet, en verzorging van lunches overdag. Het klaarzetten van koffie en thee voor vergaderingen op zaal. Het schenken van alcoholische en non alcoholische dranken vanuit het buffet/de bar. Het afrekenen van de consumpties dan wel noteren op de daarvoor aanwezige gebruikersbonnen. Aan het eind van de avond wordt alles schoon en opgeruimd achter gelaten en wordt alles weer aangevuld. Zorgt u graag dat alles op rolletjes loopt? Bent u gastvrij en houdt u van uitdagende en afwisselende horeca bezigheden? Neemt u dan contact op met Gert van Es via tel. [telefoonnummer verborgen] of stuur een bericht naar [e-mailadres verborgen]

Lees meer

structureel

Centrum

Gastvrijheid & horeca

Beschrijving

Voor Open Haven Zeewolde zijn wij zijn op zoek naar medewerkers die structureel op de maandag- t/m donderdagavond een paar uurtjes mee wil helpen achter het buffet/de bar. Het aantal uren en de dagen waarop je wilt werken, zullen we in overleg samen bepalen. Ook mensen die af en toe een dagdeel (ochtend of middag) willen komen meehelpen verwelkomen wij graag.

De werkzaamheden zijn o.a.: Het zetten en uitschenken van koffie en thee aan het buffet, en verzorging van lunches overdag. Het klaarzetten van koffie en thee voor vergaderingen op zaal. Het schenken van alcoholische en non alcoholische dranken vanuit het buffet/de bar. Het afrekenen van de consumpties dan wel noteren op de daarvoor aanwezige gebruikersbonnen. Aan het eind van de avond wordt alles schoon en opgeruimd achter gelaten en wordt alles weer aangevuld. Zorgt u graag dat alles op rolletjes loopt? Bent u gastvrij en houdt u van uitdagende en afwisselende horeca bezigheden? Neemt u dan contact op met Gert van Es via tel. [telefoonnummer verborgen] of stuur een bericht naar [e-mailadres verborgen]

Praktische informatie

Locatie

Centrum

Impact

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen

Categorie

Gastvrijheid & horeca
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Deventer, Arnhem, Ermelo, Nijmegen, Putten, Zutphen, Nunspeet

Animator vakantieweek Stichting Weekje Weg

Stichting Weekje Weg

Heb jij een weekje over in juli of augustus? Help ons dan met het organiseren en begeleiden van leuke activiteiten voor kinderen (4-12 jaar) tijdens een vakantieweek. Zorg er samen met ons voor dat gezinnen waar nooit geld is voor uitstapjes of vakanties, er ook eens uit kunnen, kunnen genieten van een onbezorgde vakantie en dat de kinderen een mooi vakantieverhaal te delen hebben met vriendjes en klasgenootjes. * Het is dankbaar werk! * Wij zorgen voor voldoende handvatten en begeleiding. * Je maakt onderdeel uit van een warm en gezellig team, waar wij maar wat trots op zijn! * Uiteraard zorgen wij voor kost en inwoning. * Je leert veel van zo’n week. Het verrijkt je. * En de opgedane (levens)ervaring staat natuurlijk goed op je cv! Doe mee en zorg samen met ons voor een waardevolle en onvergetelijke zomer voor deze gezinnen en kinderen! Samen vullen we de vakantieweek met leuke creatieve, sportieve en actieve opdrachten, spelletjes en activiteiten. We doen het samen! Lachende gezichtjes, verstevigde banden tussen ouders en kinderen, vriendschappen voor het leven en een groter sociaal netwerk voor de deelnemende gezinnen… Je zult versteld staan hoeveel jij in één week voor deze gezinnen kunt betekenen! Meld je snel aan; er staat je een unieke ervaring te wachten in Vierhouten, Ommen of Sleen!

Structureel
Jongeren
Zeewolde

Roer jij graag in pannen?

Welzijn Zeewolde

KOOKLIEFHEBBERS OPGELET! Houd je van koken en lijkt het je leuk om oudere Zeewoldenaren te verwennen met een lekkere, gezonde maaltijd? Dan zijn we op zoek naar jou. WAT GA JE DOEN? In de Meermin wordt elke donderdag de Open Tafel georganiseerd. Een moment waarop ouderen gezellig met elkaar kunnen eten. Voor het samenstellen van de menu’s, het doen van de boodschappen, de tafels dekken, natuurlijk het koken zelf en het opruimen, zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Je werkt in een team met 3 of 4 vrijwilligers per keer en je kunt zelf aangeven hoe vaak je wilt helpen. Dit kan elke week zijn, maar met 1 keer in de maand zijn we ook heel blij. INTERESSE? Heb je vragen of wil je je opgeven als kookvrijwilliger neem dan contact op door een bericht te sturen. Of vind je het leuk eens vrijblijvend een kijkje in de keuken te komen nemen? Ook hiervoor kunnen we een afspraak maken. De vrijwilligers zijn aanwezig vanaf 16.00 uur en de gasten vanaf 17.00 uur.

Structureel
Zeewolde

Secretaris bij CDA Zeewolde (2 uur per week)

René

Vrijwilligerswerk Het CDA staat letterlijk midden in de samenleving. Wij vinden dat de samenleving niet draait op de overheid of de markt. Dat doen de maatschappelijke organisaties, verenigingen, het bedrijfsleven en de burgers. Iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid (gespreide verantwoordelijkheid). Voor burgers die het lastig hebben, moet de overheid het schild voor de zwakkeren zijn (solidariteit). Wij streven er naar de aarde beter achter te laten dan dat we hem gekregen hebben, met gezond financieel beleid (rentmeesterschap). In Zeewolde is de CDA-afdeling klein, maar wel met enthousiaste leden die zich graag inzetten voor ons dorp. Of dat jaren hebben gedaan; binnen of buiten de politiek. Helaas zijn we de afgelopen jaren veel leden verloren, zijn we de laatste gemeenteraadsverkiezingen teruggegaan van 2 naar 1 zetel. Alleen zegt het aantal zetels niets over het bestaansrecht van een partij. Die is er zeker voor het CDA: in het midden. Ook in Zeewolde. Ons bestuur is het afgelopen jaar vernieuwd en we zijn nog op zoek naar een secretaris, die ons wil komen versterken. Onze ad-interim secretaris stopt aan het einde van het jaar. Het is een boeiende en leerzame vrijwilligersfunctie, waar je ook zonder veel ervaring kunt instappen. We begeleiden je. Jouw motivatie is doorslaggevend. Wij hebben zo’n 4 tot 6 bestuursvergaderingen per jaar en 2 tot 3 Algemene Ledenvergaderingen (ALV’s). Ook sluit de fractievoorzitter regelmatig aan om het bestuur bij te praten over wat er in de gemeenteraad gebeurt. Wat ga je doen? - De voorzitter ondersteunen met administratieve zaken zoals het opstellen van agenda’s en het notuleren van vergaderingen. - Het bijhouden van het ledenbestand - Vragen van leden, pers en samenleving beantwoorden ism de voorzitter - Meedenken met de koers van de afdeling - In 2025 en 2026 in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen allerlei administratieve verplichtingen. Deze zullen tijdelijk iets meer tijd in beslag gaan nemen (maar daar helpen we je ook bij). Voor meer informatie kun je terecht bij voorzitter Rene Claessens en secretaris ai Flip Teppers.

Structureel
Almere, Dronten, Zeewolde, Noordoostpolder, Urk, Lelystad

Consulent Crisis- Hulpkaart Flevoland

Clip GGz

Als consulent Crisiskaart zet jij jouw expertise en ervaringskennis op gebied van psychische aandoeningen, psychosociale problemen en/of verslavingsproblematiek in om anderen te helpen hun eigen Crisiskaart of Hulpkaart te maken. Dit doe je niet alleen, als consulent maak je onderdeel uit van een team. Het team van vrijwillige consulenten bestaat uit o.a. ervaringsdeskundigen op divers gebied met kennis van psychische kwetsbaarheid. Het team wordt ondersteund door een professionele beroepskracht. Jaarlijks worden er trainingen verzorgt om de ervaringsdeskundigen op te leiden tot Crisiskaart consulent. Daarnaast wordt iedere 6 weken de deskundigheid op peil gehouden door intervisiebijeenkomsten waarbij ervaringen kunnen worden besproken. Het is belangrijk om te weten hoe je je 'eigen ervaringen' kunt inzetten. Daarom bieden wij ook de training 'werken met eigen ervaring' aan. Wij werken in de héle provincie Flevoland. Daarom mag je uit alle plaatsen in Flevoland reageren. Leuker nog, kom een keer langs bij een van de Steun en InformatiePunten, de STIPS in Lelystad en Almere. Naast het maken van de kaarten, mag je ook promotie maken voor de Crisis- en / of de Hulpkaart in je eigen omgeving en netwerk. Het is fijn als je goed met de computer kunt omgaan. Op woensdag 1 mei is de training Consulent Hulpkaart. Heb je belangstelling? Laat het ons zo snel mogelijk weten.

Structureel
Zeewolde

Vrijwilliger dagbesteding De Oase

Coloriet De Sfinx

Bij Coloriet Dagcentrum De Oase zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met de bezoekers van de dagbesteding verschillende dingen te ondernemen. Denk aan een stukje wandelen, naar de markt gaan of helpen bij de activiteiten van de dagbesteding. Lijkt het je leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen met onze collega’s de bezoekers van de dagbesteding een leuke dag te bezorgen? Neem dan contact op voor meer informatie. Of kom gerust eens langs om de sfeer te proeven!

Structureel
Zeewolde

Organisatie talent gezocht!

Welzijn Zeewolde

Polder Pioniers Zeewolde zoekt een enthousiaste Coördinator Vrijwilligers om ons team te versterken! Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze vrijwilligers. Heb jij goede communicatievaardigheden, organisatorisch talent en een passie voor gemeenschapsontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Taken: - Organiseren van voorbereidende bijeenkomsten - Onderhouden van communicatie met vrijwilligers - Ondersteunen en begeleiden van vrijwilligers - Evalueren van programma's en verbeteringen voorstellen Vereisten: - Minimaal MBO-diploma - Ervaring met vrijwilligerswerk of coördinerende rol - Goede communicatieve vaardigheden - Organisatorisch talent - Affiniteit met gemeenschapsontwikkeling Wij bieden: - Een inspirerende werkomgeving - Kansen voor persoonlijke groei De kick-off van ons project is woensdag 29 mei. De dag ervoor beginnen we met de opbouw van het feestterrein. Gewenste beschikbaarheid vanaf heden t/m 12 juni voor ongeveer 8 uur per week. In de feestweken van 28 mei t/m 12 juni beschikbaarheid met uitbreiding uren en in overleg. Voel jij hier iets voor? Neem dan contact op!

Structureel
Almere, Zeewolde, Dronten, Noordoostpolder, Lelystad

Adm. medewerker Shared Service Centre

Rode Kruis District Flevoland

Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood, om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar wij voor staan. Wij doen dit met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Helden die een stap vooruit zetten als het spannend wordt. Die de schouders eronder zetten als het nodig is. We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid en zoeken wij een nieuwe collega met talent waarbij we ons niet laten leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Het district Flevoland is op zoek naar een: Administratief medewerker Shared Service Centre – (voor 1 à 2 dagdelen per week) Alle vrijwilligers binnen het district Flevoland worden geregistreerd en beheerd in onze vrijwilligersadministratie. De Administratief Medewerker is, samen met de Medewerker Vrijwilligersmanagement (een beroepskracht), verantwoordelijk voor de administratieve taken van zijn/haar district. Je ondersteunt daarbij alle locaties en het district. Wat ga je doen: – Je bent het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en partners wat betreft algemene zaken in het district; – Je zorgt waar nodig voor juiste doorverwijzing binnen het district; – Je bewaakt de kwaliteit van data; – Je beheert de mailbox en telefoon van het Shared Service Centre; – Pakt hands on werkzaamheden op i.o.v. de beroepskrachten in het district; – Naast deze taken regel je ook, op verzoek, bloemetjes /attenties / kaartjes voor de fijne of leuke maar soms ook verdrietige gebeurtenissen; – je notuleert bij de bestuursvergaderingen – Je werkt op de Districtslocatie Almere en verder vanuit huis. Wat breng je mee • Je bent organisatorisch en administratief sterk en bent bekend met MS-Office(Office 365 is een pré); • Je bent service gericht werkt nauwkeurig; • Je beheerst de Nederlandse taal en communiceert helder en tijdig; • Je bent flexibel en oplossingsgericht; • Je bent 6-8 uur per week beschikbaar, werkdagen en tijden worden in wordt onderling besproken. Interesse of meer informatie? Solliciteer of informeer via de sollicitatieknop en vergeet niet je gegevens en eventueel je CV erbij te zetten zodat we contact met je op kunnen nemen. Tot snel!!

Structureel
Almere, Zeewolde, Noordoostpolder, Lelystad, Dronten

Voorlichter/Gastdocent voor basisscholen

Rode Kruis District Flevoland

Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood, om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar wij voor staan. Wij doen dit met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Helden die een stap vooruit zetten als het spannend wordt. Die de schouders eronder zetten als het nodig is. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Ook internationaal bieden wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn of slachtoffer van een natuurramp of crisis, integrale humanitaire hulp.  In Nederland is het Rode Kruis ingedeeld in 23 districten. Voor het district Flevoland zoeken wij een  Voorlichter/Gastdocent voor basisscholen (vrijwilliger)  Het Rode Kruis biedt verschillende gastlessen aan in het onderwijs. Dit aanbod bestaat uit online lesmateriaal waar docenten zelf mee aan de slag kunnen én uit gastlessen die door docenten kunnen worden aangevraagd. Het online lesmateriaal wordt landelijk gecoördineerd. De gastlessen worden verzorgd door regionale teams, bestaande uit vrijwilligers die getraind zijn in educatieprogramma’s.   Wat ga je doen?  Je gaat één of meer van de volgende soorten lessen verzorgen: “Woeste Wereld” (over natuurrampen), “Help! EHBO skills voor jou” en onze nieuwste activiteit: de “Pleisterrace”. Kijk voor een indruk van onze gastlessen op onze website: Lesmateriaal voor het basisonderwijs.  Als Voorlichter/Gastdocent verzorg je samen met andere vrijwilligers de gastlessen of voorlichtingsactiviteiten op scholen of projecten. Je kunt zelf aangeven welke activiteiten en/of gastlessen jij interessant vindt om op te pakken en waar jij je in wilt ontwikkelen.   Ga jij graag een open uitdagend gesprek aan met een groep jongeren, wil jij kennis van Humanitair Oorlogsrecht overdragen of leer je liever EHBO vaardigheden aan kids?  Wij zorgen voor goede training & tools en jij vertegenwoordigt de grondbeginselen, kennis, houding en vaardigheden van onze bijzondere humanitaire hulporganisatie.  Wat vragen we van jou?  • Het voorbereiden van de gastlessen of voorlichtingsactiviteiten  • Het geven van minimaal 4 gastlessen of voorlichtingsactiviteiten per jaar  • Het volgen van de benodigde trainingen alvorens de gastlessen te verzorgen  • Je vindt het leuk om met kinderen of jongeren te werken en staat graag voor een groep  • Je kunt je goed inleven in de doelgroep van 8 tot 12 en/of 12 tot 18 jaar  • Je staat achter de grondbeginselen van het Rode Kruis.  Wat bieden wij?  • Een belangrijke vrijwilligersfunctie binnen een enthousiaste vrijwilligersgroep  • Deel uitmaken van een wereldwijde hulporganisatie en een landelijk netwerk  • Meedraaien in nieuwe activiteiten gericht op de Jeugd  • Op basis van jouw persoonlijke wensen en beschikbaarheid ingezet worden  • Uitgebreide training en verdere ondersteuning  • Reis- en onkostenvergoeding en verzekering  Informatie en aanmelding  Voor meer informatie, laat dan een berichtje achter met je gegevens zodat we je kunnen benaderen. Ben je enthousiast over deze vrijwilligersvacature? Bericht dan je CV en motivatie (met vermelding van een locatie die eventueel jouw voorkeur heeft)

Structureel
Lelystad, Almere, Noordoostpolder, Zeewolde, Dronten

Medewerker(s) Logistiek / Facilitair

Rode Kruis District Flevoland

Het Nederlandse Rode Kruis helpt mensen in nood, om de hoek en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt, dát is waar wij voor staan. Wij doen dit met vele vrijwilligers die zich dagelijks inzetten. Helden die een stap vooruitzetten als het spannend wordt. Die de schouders eronder zetten als het nodig is. Zodat in tijden van nood niemand alleen staat. Ook internationaal bieden wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn of slachtoffer van een natuurramp of crisis, integrale humanitaire hulp. We werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. Ben jij iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en alle materialen regelt omtrent ons aanbod van opleidingen? Het District Flevoland is per direct op zoek naar Facilitair & Logistiek medewerkers (4 - 8 uur per week) Wat ga je doen? De facilitair & logistiek medewerker zorgt ervoor dat • Benodigde materialen aanwezig zijn voor evenementen en noodhulp inzetten • Hulp bij opbouw en afbouw van hulpposten • Benodigde materialen aanwezig zijn voor opleidingen op de locaties • Dat medewerkers en vrijwilligers de juiste kleding hebben • Mens en materiaal vervoerd wordt naar waar dat nodig is • Onderhoud aan gebouwen en materialen Wat breng je mee? • De aard van de functie vereist een goede fysieke belastbaarheid • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en geschrift • Je bent vaardig met computers • Je bent minimaal 4 tot 8 uur per week beschikbaar, en bent bereid om incidenteel ’s avonds of in het weekend aanwezig te zijn • Je bent een praktisch ingestelde doener • Je bent bereid je te verdiepen in de benodigde richtlijnen en veiligheidsvoorschriften • Je onderschrijft de zeven grondbeginselen van het Rode Kruis. Wat krijg je? Allereerst is het in actie komen voor het Rode Kruis ontzettend leuk! Het levert je voldoening, het vergroot je netwerk en je kunt samenwerken met een grote diversiteit aan mensen die zich vol vuur en enthousiasme inzetten. En dat werkt aanstekelijk! Naast een vrijwilligersovereenkomst geeft het Rode Kruis je verder ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien, om relevante werkervaring op te doen en trainingen te volgen. Uiteraard krijg je een reiskosten- en onkostenvergoeding en ben je aanvullend verzekerd wanneer je voor het Rode Kruis aan het werk bent. Interesse? Reageer nu en meld je aan als vrijwilliger via deze website en laat je gegevens achter zodat we contact op kunnen nemen met je. Ook voor vragen kan via diezelfde knop. Wij hopen je snel te ontmoeten!

Structureel