Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
Hoe gebruik je de website?Profiel aanmaken en beheren › Waarom moet ik mezelf registreren?

Waarom moet ik mezelf registreren?

Je kunt de hulpvragen en het hulpaanbod op de website bekijken zonder registratie. Om te kunnen reageren op hulpvragen en hulpaanbod is het noodzakelijk een account aan te maken. Reageren kan alleen wanneer je bent ingelogd. Berichten worden in een beveiligde omgeving verstuurd. Als je bent ingelogd vind je rechtsboven aan de pagina je naam.

Helpcentrum_-_profiel_aanmaken_en_beheren_-_waarom_moet_ik_mezelf_registreren.JPG

Enkel jouw voornaam en woonplaats zijn openbaar zichtbaar op de website, de rest van de gegevens zijn verborgen en alleen voor ons zichtbaar.

Veiligheid

Door middel van de registratiegegevens weten we welke personen en organisaties zich aanmelden en kunnen we de kwaliteit van de hulpvragen en aanbieders zo goed mogelijk waarborgen.  Specifieke persoonlijke gegevens worden verborgen op de website. Voor de veiligheid, streven we ernaar dat de eerste communicatie tussen hulpvrager en vrijwilliger verloopt via de website. Wij controleren de gegevens ook voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de website. We kunnen indien nodig contact opnemen met de gebruiker. 

 

Sneller een match


Zorg dat je je profiel zo compleet mogelijk invult. Naast de veiligheid en betrouwbaarheid zorgen de ingegeven persoonlijke voorkeuren ervoor dat er sneller een match gerealiseerd kan worden tussen hulpvrager en vrijwilliger. Probeer je hulpvraag of hulpaanbod zo goed mogelijk te beschrijven zodat anderen meteen zien wat zij kunnen verwachten. 

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?