Computer hulp

Weet jij hoe een laptop, tablet of mobiele telefoon werkt? Of wil jij als vrijwilliger iemand uit Zeewolde met computerproblemen helpen? Het lijkt soms heel gewoon: even een berichtje sturen via Whatsapp, foto's van de kleinkinderen bekijken op Facebook, e-mailen, skypen met familie of de Wifi aansluiten. Toch zijn er genoeg Zeewoldenaren die dit moeilijk vinden. Ben jij bereid een ander hier een keer mee te helpen? Met een uurtje van je tijd kom je al heel ver!

Bekijk hieronder de actuele vragen over computerhulp in Zeewolde. Of lees verder voor meer info:

Waarom computerhulp vrijwilliger worden?

Door het geven van computerles of -tips kun je heel veel mensen heel snel blij maken. Gewoon in jouw buurt of in heel Zeewolde. Goede doelen of organisaties zijn vaak op zoek naar mensen die handig zijn op de computer. Of het leuk vinden om computerles te geven. Maar ook veel ouderen ondervinden vaak problemen met de computer, telefoon of het internet. Zij zijn op zoek naar hulp bij het installeren van Skype, wegwijs worden op een nieuwe telefoon, aanmaken van een e-mailadres of het instellen van het Wifi netwerk. Jij kunt ze al helpen met een uurtje van je tijd. Vrijwilligerswerk is zo heel gemakkelijk en laagdrempelig.

Hieronder vind je een overzicht van alle hulpvragen voor computer ondersteuning op Zeewoldevoorelkaar. Staat er nu even niks bij? Meld je aan als vrijwilliger waarbij je aangeeft waar je interesses liggen. Je krijgt vanzelf een e-mail als er nieuwe passende vragen of vacatures zijn.

Heb je zelf hulp nodig met een computer?

Ben je zelf op zoek naar vrijwilligers of buurtgenoten die jou of iemand anders kunnen helpen bij het omgaan met computers? Ga dan naar plaats een vraag en maak een hulpvraag aan voor vrijwilligers zodat ze hierop kunnen reageren.

Ook kun je zelf het aanbod bekijken van mensen die willen helpen met computerondersteuning. Misschien staat er al iemand uit de buurt bij? Je kunt hem of haar dan een berichtje sturen om uit te leggen wat voor hulp je nodig hebt.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Zeewoldevoorelkaar.

 • Profielfoto van Eline

  Ongezouten jonge mening gezocht!

  Geplaatst door Eline namens NLvoorelkaar
  Ben jij tussen de 16 - 20 jaar? Wil jij anderen helpen door jouw ongezouten mening te delen? Dan ben ik op zoek naar jou! In samenwerking met een nieuwe partner gaat NLvoorelkaar een platform opzetten... Lees meer
 • Profielfoto van Neeske

  GEZOCHT: Mensen die in Zeewolde wonen

  Geplaatst door Neeske namens FlevoPanel
  Zoals je wellicht weet, ben ik bezig met het FlevoPanel (www. flevopanel .nl). Daarvoor ben ik op dit moment met name op zoek naar mensen die in Zeewolde wonen. Binnenkort hebben we namelijk weer een ... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vragen!

  Registreren