Vervoer

Heb jij een rijbewijs en vind je het geen probleem om iemand een keer weg te brengen in Zeewolde? Of ben je juist een ervaren OV reiziger? Je hoeft geen auto coureur te zijn om te helpen met vervoersvragen. Gewoon iemand wegbrengen naar een afspraak in het ziekenhuis, naar de biljartclub of naar de fysiotherapeut. Of juist iemand wegwijs maken in het openbaar vervoer van Zeewolde: samen de bus leren gebruiken. Met of zonder eigen auto, rijbewijs of OV chipkaart: er is altijd wel een vraag die bij jou past als je vrijwilligerswerk op het gebied van vervoer leuk vindt!

Hieronder vind je de actuele vragen over vervoer in Zeewolde. Of lees verder voor meer info:

Waarom is vrijwillige hulp met vervoer nodig?

Veel ouderen of mensen met een fysieke beperking kunnen door hun beperkte mobiliteit niet eenvoudig van A naar B komen. Een hoop andere mensen hebben een auto voor de deur staan en kunnen makkelijk een buurtgenoot ergens naartoe brengen. Dus heb jij een auto en wil je andere Zeewoldenaren helpen met vervoer? En heb je hier een uurtje de tijd voor? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Wat mag je verwachten? Je brengt bijvoorbeeld iemand met hartritme stoornissen naar het ziekenhuis voor een controle afspraak. Patiënten mogen vaak zelf niet (meer) rijden. Kleine moeite, maar groot gebaar!

Hieronder vind je een overzicht van alle hulpvragen voor vervoer op Zeewoldevoorelkaar. Staat er nu even niks bij? Meld je aan als vrijwilliger waarbij je aangeeft waar je interesses liggen. Je krijgt vanzelf een e-mail als er nieuwe passende vragen of vacatures zijn.

 

Heb je zelf vrijwillige hulp met vervoer nodig?

Heb je hulp nodig met vervoer? Plaats dan een vraag en laat buren en andere vrijwilligers weten waarmee ze je kunnen helpen. Het is vaak een kleine moeite om iemand op te halen en ergens naar toe te rijden!

Ook kun je zelf het aanbod bekijken van mensen die willen helpen met vervoer. Misschien staat er al iemand uit de buurt bij? Je kunt hem of haar dan een berichtje sturen om uit te leggen wat voor hulp je nodig hebt.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Zeewoldevoorelkaar.

0  vragen gevonden
Zoek in de filters op een postcode om op afstand te kunnen sorteren.

Zoek jouw match
sneller met de filters

2 km
1 km
50 km
Categorie

Praktisch

Meer tonen

Sociaal

Meer tonen

Ondersteuning van organisaties & verenigingen

Meer tonen
Wanneer of hoe vaak
Ik bied hulp aan...
Geschikt voor

Helaas niks gevonden...

Pas de filters, zoekopdracht, locatie of afstand aan om meer te vinden.

Wis alle filters
Resultaten worden geladen